SOCIAL MEDIA

Love List

28 Mart 2017 Salı

Activar Onarıcı Gece Kremi ...


Cildin yenilenme işleminin başladığı en temel vakitler gecedir. Özellikle uyku zamanları cildimizin yenilenmesi açısından çok önemlidir. Çünkü vücudumuz cildimizin yenilenmesi için salgılanan melatonin hormonunu hava karardıktan sonra salgılamaya başlar. Bunun içinde gece uykusu hem vücut sağlığımız he de cilt sağlığımız için oldukça önemlidir. Uyku sırasında hücre bölünmeleri hızlanmakta, hormon düzeyleri artmakta ve vücudumuz gün içerisinde verdiğinden daha hızlı reaksiyon vermektedir. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için gece uykusu olmazsa olmazdır. Tabi ki bununla birlikte yatmadan önce cildimizi tüm bu bizim farkında olmadığımız maratona hazırlamakta çok önemlidir.

Nasıl mı?

Yatmadan önce gün içerisinde makyaj yapmış olsanız da olmasanız da cildinizi temizlemeniz çok önemlidir. Tüm bu temizlik ve tonikleme işleminden sonra ise cildiniz için en iyi gece kremini kullanmanıza gelir sıra.

Gece kremi neden önemlidir sorusunun cevabı ise kısa şöyledir. Gece kremleri biz uyku sırasındayken yenilenen cildimize yardımcı olup, cildin daha derinlerine ulaşmakta, ciltte meydana gelen yaşlanma ve sarkma belirtilerini azaltmak için cildi desteklemektedir. Kırışıklık ve çizgi oluşumlarının başlamasını yavaşlatma ve başlayanların etkilerini azaltmaktadır. Aynı zamanda biz derin uykumuzdayken ertesi gün için yenilenen cildimize bu yenilenme aşamasında yardım etmektedir.

Peki, Activar Onarıcı Gece Kremi hangi içeriklerden oluşmakta ve faydaları nelerdir?

Gün içerisinde maruz kaldığımız güneş ışınları, olumsuz çevre koşulları, stres, gerginlik vb. olumsuz etkenler cildimizde ve hücre DNA’ mızda tahmin edemeyeceğimiz hasarlar bırakmaktadır. Tüm bu hasarlara karşı güçlü içeriğiyle hasar görmüş cildimizin onarımına yardım etmek, yenilemek, kollajen üretimini arttırmak, cildi beslemek ve ciltte oluşan kırışıklık, çizgi, lekeler ve gevşeklik gibi yaşlanmayı destekleyici etkilere karşı cildimizi korumak için üretilmiştir.

Onarıcı gece kremi içeriğinde Aktifit bileşenini içermektedir. Aktifit’in içeiğinde ise yüksek nemlendirme özellikli squalen, hyaluronik asit, Activar ürünlerinin özel içeriği AC-11, lipokol C, liponat GC bulunmakta ve ürüne yüksek onarıcı ve gençleştirici bir özellik kazandırmaktadır.

Nedir bu AKTİFİT?

Aktifit; Japon yeşil çay ağacının kozalaklarından elde edilen ve cilde genç, ışıltılı bir görünüm kazandıran bileşendir. Ciltte oluşan tahrişe karşı cildi rahatlatan ve cilde zarar veren serbest radikalleri uzaklaştıran bir yapısı vardır. İçeriğinde bulunan AC – 11 bileşeni ise ciltte meydana gelen hasarları iyileştirmek ve azaltmak için yardımcı olmaktadır. Cilde pürüzsüz bir görünüm ve yumuşaklık katarken ihtiyacı olan parlaklığı ve cilt yaşlanmasını yavaşlatmada rol oynamaktadır.

Activar Onarıcı Gece Kremi’nin içeriğindeki diğer önemli bileşenler nelerdir?

Arjirelin; botokstan istenen sonuçlar olan kırışıklıkların azalması, derinliklerinin giderilmesi ve pürüzsüz bir cilttir. Bu bileşende botokstan beklenilen tüm bu beklentileri karşılayan daha güvenli bir yoldur.

Cuivridone; özellile yağlı ciltlerdeki cilt yağını inceltme özelliğine sahiptir. Karma ciltlerde daha sık rastlanılan cildin bir kısmı yağlı bir kısmı kuru olan durumlarda içinde bulunan sebum doğal maddesi bu yağın yüzün kuru yerlerine de dağılıp, cildi beslemesini ve korumasını sağlar. Cildin yağ dağılımını dengelerken, gözenekleri küçülterek cildin daha sıkı görünmesini sağlar.

Lesitin Bazı; bu baz Activar onarıcı gece kremi içerisinde cildi yatıştırıcı özelliklerin güçlendirilmesi için özel olarak kullanılmıştır.

Activar Onarıcı Gece Kremi’ni kullandığınızda elde edeceğiniz sonuçlar nelerdir?

1.       Gün içerisinde maruz kalınan güneş ışınları, olumsuz hava şartları, stres gibi durumların yol açtığı yaşlanmaya karşı sağlıklı hücre oluşmasını destekler,

2.       Hücrelerin her gece oluşan hasarlarını onardığı DNA’lar onarımına yardımcı olur,

3.       Oluşan çizgi ve kırışıklıkları düzenli kullanımlarda gözle görülür şekilde azaltır,

4.       Cildin kaybettiği ışıltı, sıkı, genç ve pürüzsüz görünümü kazanmasına yardımcı olur,

Her gün yatmadan bir saat önce temiz cilde masaj yaparak uygulanmalıdır.

13 yorum :

  1. This cream sounds interesting:)
    kisses:*

    YanıtlaSil
  2. Great post dear!

    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. I do not know this product :)

    YanıtlaSil
  4. Lekeler üstündeki etkisini merak ettim..

    YanıtlaSil
  5. I to follow on your blog :) thanks for the visit

    YanıtlaSil
  6. Thank u fr following my blog.. i follow u back.. nice review xo!!

    YanıtlaSil
  7. Ottimi questi prodotti grazie ti seguo anche io

    YanıtlaSil
  8. Hiç duymadim bu markayi. Gece kremi kullanmaya bu yil basladim 😊

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir ürüne benziyor... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Beautiful jars, interesting
    Http://www.mosaictrends.com

    YanıtlaSil