SOCIAL MEDIA

Love List

25 Mayıs 2016 Çarşamba

Günlerden Bir Gün …

Günlerden bir gün birbirlerini uzun zamandır görmeyen iki eski arkadaş buluşmaya ve yılların özlemini gidermeye karar vermişler.
Hikâye bu ya, biri diğerinin bulunduğu semte misafir olarak gelmesine kararlaştırmışlar.
Ev sahibesi olacak olan arkadaş bundan çok ama çok mutlu olmuş.
Eski arkadaşımı ağarlıyacağım, beraber tıpkı eski günlerdeki gibi sohbet edeceğim diyerekten o  günü beklemeye başlamış.
Çünkü o sıralar çok büyük sıkıntıları varmış, konuşup, paylaşmak ve belki biraz acılarını azaltmak istiyormuş.
Gel zaman git zaman o gün gelmiş sonunda.
Ve iki eski arkadaş buluşup, birlikte yemeğe gitmişler. Ev sahibesi o zaman ki hayatını, sıkıntılarını anlattığı bir konuşma başlamış aralarında yemek sonrasındaki kahve faslında.
Biri diğerine sıkıntılarını anlatırken, diğeri bununla ilgilenmeden kendi sıktığı tatilleri, yaptığı Avrupa seyahatlerini anlatıyormuş. Yani konuşmaları aynı boyutta değilmiş.
İşte böyle bir doğrultuda giderken sohbet, misafir ev sahibinin ellerine bakarak ‘’ Tırnakların Çok Bakımsız, Manikürün Gelmiş Canım, Galiba Uzun Zamandır Yaptırmadın ‘’ demiş.
Ev sahibinin elleri manikürsüzmüş ve evet çok uzun zamandır da manikür yaptırmamış ama genel temizliğine dikkat eden bir bayanmış. Yani bakımsız ama temiz tırnakları varmış.
İşte bu yüzden bu sözü ilk duyduğunda ev sahibi, önce şaşırmış hatta ilk başta tam anlayamamış bile ne demek istediğini. Arkadaşının böyle bir şey söyleyeceğine inanmamış, ona sorunlarını anlattığı bir zamanda.
Sonrasında ise kızmış. Ona mı kendine mi kızdığını bilmeden. Ev sahibi olduğu için bir şeyde diyememek içi içini yemiş.
Misafir Avrupa Seyahatlerini anlatırken sadece dinlemiş, çünkü onun için konuşma bitmiş artık. Sırf dinliyor gözükmek için bazı sorular sormuş sadece konuşma içinde o kadar.
Ve gün bitmiş, ayrılma zamanı gelmiş.
Misafir giderken geride bir kırık kalp ve bir daha hiç görmeyeceği, hiçbir paylaşımda bulunmayacağı eski bir arkadaş bırakmış. Geride kalanların farkında olduğunu anlamadan. Ev sahibi artık kalbinden ve hayatında n çıkarmıştır gününü geçirdiği misafirini.
Ve ardından bakarken, insanların nasıl bu kadar değiştiğini anlamaya çalışıp fakat anlamayarak, yanlış kişilerimi sevip değer verdiğini yoksa sevip değer verdiklerinin mi artık aynı kişi olmayıp değiştiğini düşünüp durmuş.
Ve sonunda artık arkadaşına kızgınlık duygusunun yerine acıma hissi ile bu yaşadıklarını paylaşmak üzere blogguna yazma karar vermiş.

İmza
Manikürü gelmiş blogger .


10 yorum :

  1. Manikürü gelmis blogger cok iyiydi :)

    YanıtlaSil
  2. Ne gıcık bir durum hakikaten! Sen o kadar sıkıntını anlat o manikürü dert etsin! Mecbur kalmadıkça görüşmeyeceğim insan tipi!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarabbim böyle insanlara da muhtaç etmesin bizi ... sevgiler..

      Sil
  3. Lovely post dear!
    Thank you for following me. I followed you back :)

    http://fashionradi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Great blog ¡¡ Thanks for following :D I'm following u back ¡¡

    https://myblondieway.blogspot.com.es/

    YanıtlaSil
  5. Böyle insanları kesinlikle acil hayattan uzaklaştırmalı. Tek başlarına kalsınlar da görsünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalmaz böyle insanlar yanlız bence .. çünkü o kadar çoklar ki .. birbirilerine de öğlesine muhtaç.. ama yapabileceğim benim hayatımda olmamasını sağlamak... yorumun için çok teşekkürler...

      Sil
  6. Bence de bu insanlari hayatindan çikarmak en iyisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hiç almamak daha da iyisi ... sevgiler...

      Sil