SOCIAL MEDIA

Love List

17 Haziran 2014 Salı

Hangi Yağ Ne İçin Kullanılır ?







 Argan Yağı : Haricen cilde masaj yapmak suretiyle kullanılabilir.Zeytin Yağına yakın yağ asitleri kompozisyonu ve yüksek E vitamini içeriği ile cilt bakımında etkilidir.Özellikle kuru ciltlerin bakımında günlük olarak kullanılması önerilmektedir. Argan yağı kırışıklıkların önlenmesi amacıyla tercih edilmektedir. Cildin elastikiyet kazanmasında destekleyicidir.Saçlarda oluşan kırık sorunu için tercih edilmektedir.













Çam Terebentin Yağı : Saç dökülmesine ve kepek oluşumunu engellemeye , saçın onarılmasına sağlıklı bir görünüm kazanmasına destekleyicidir.








 

Çörek Otu Yağı : Ortadoğu ülkeleri arasında Habbat Al Barakah yada Kutsanmış Tohum olarak bilinen çörek otu , saç  ve saç diplerine masaj yapılarak uygulandığında saça canlılık ve parlaklık vermeye , beslenmeye , nemlendirmeye , beyazlamış saçın eski rengine dönmesine yardımcı olarak tercih edilmektedir.

   

Tatlı Badem Yağı : Hamillelik çatlaklarının oluşumunu önlenmesine , saçların beslenmesinde , saç dökülmesinin önlenmesinde destekleyicidi. Ttalı badem yağı , kirpik uçlarına ve kaşa az miktarda uygulandığında , kirpik ve kaşların kuvvetlendirmeye , beslenmesine yaprdımcı olur.

Not :Bilgiler Softem Bakım Yağlarının yanında verilen broşürden alıntıdır.




Yorum Gönder